Αποφθέγματα

Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες

— Κωνσταντίνος Καβάφης

Σκίτσο της Ημέρας

Σκίτσο της Ημέρας

Φωτογραφία της Ημέρας

Φωτογραφία της Ημέρας
Τα 147 Δελφικά Παραγγέλματα

Ομάδα ΒΙΑΣ. Δηλώνουμε οπαδοί της πιο απολαυστικής ομάδας!

Omada-ViasΔιονύσης Κορφιάτης. Ένας συνηθισμένος πολίτης. Δουλεύει τηλεφωνητής σε μία εταιρεία και δείχνει να έχει μία φυσιολογική ζωή. Άλλο το φαίνεσθαι κι άλλο το είναι όμως. Πρόκειται για τον εγκέφαλο και τον αρχηγό της αδίστακτης ομάδας ΒΙΑΣ. Στόχος της ομάδας είναι να “καθαρίσει” την κοινωνία απ’ όλους αυτούς που την κρατάνε βυθισμένη στον βούρκο της ανηθικότητας, της πνευματικής ένδειας και της ασχήμιας με απώτερο στόχο να επιστρέψει η Ελλάδα εκεί που ήταν κάποτε κι εκεί που της αξίζει.

Δεύτερο μέλος της ομάδας ΒΙΑΣ είναι η Γωγώ η κομμώτρια. Έχει αναλάβει τον τομέα πληροφόρησης και η δουλειά στο κομμωτήριο της δίνει την πρόσβαση στην κάθε πληροφορία. Τρίτο μέλος της παρέας είναι ο ασύγκριτος Μίλτος. Ο στυγνός διεκπεραιωτής. Αυτός που αναλαμβάνει να κάνει την βρώμικη δουλειά και που φυσικά κανείς δεν μπορεί να του γλιτώσει.

Αυτοί οι 3 συγκροτούν την τρομερή ομάδα ΒΙΑΣ. Κάθε θύμα είναι τελειωμένη ιστορία με το που γίνει στόχος της ομάδας. Η κάθαρση θα γίνει και αλίμονο σ’ όποιον βρεθεί στον διάβα τους (οκ, υπάρχει μία εξαίρεση…).

Αυτή είναι η ομάδα ΒΙΑΣ, μία απόδειξη ότι στην Ελλάδα υπάρχει ακόμα καλαίσθητο χιούμορ, έξυπνη και αιχμηρή σάτιρα. Απλά, δεν προβάλλεται και πρέπει να ψάξουμε για να την βρούμε. Το μόνο κρίμα με την υπέροχη και απολαυστική ομάδα ΒΙΑΣ, την οποία ανακαλύψαμε μόλις πρόσφατα, είναι ότι σταμάτησε στα 8 επεισόδια. Δεν ξέρουμε γιατί σταμάτησε, αλλά μακάρι σύντομα να δούμε τον στυγνό Διονύση, την αγαθιάρα Γωγώ και τον λατρεμένο Μίλτο σε νέες αποστολές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply