Αποφθέγματα

Η εξουσία οδηγεί στη διαφθορά και η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα

— Λόρδος Άκτων

Σκίτσο της Ημέρας

Σκίτσο της Ημέρας

Φωτογραφία της Ημέρας

Φωτογραφία της Ημέρας
Τα 147 Δελφικά Παραγγέλματα

Την πυροβόλησαν γιατί τραγούδησε σε talent show

ragazzaΣε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μία 19χρονη στην Τουρκία μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε στο κεφάλι. Γιατί την πυροβόλησαν; Γιατί τραγούδησε στην τηλεόραση…

Η Multu Kaya μετά από προτροπή της διάσημης στην Τουρκία τραγουδίστριας Sibel Can εμφανίστηκε σε talent show στην Τουρκία. Η Sibel Can την άκουσε τυχαία στο Ντιγιαρμπάκιρ στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας, θεώρησε πως έχει καλή φωνή και πως μπορεί να κάνει καριέρα τραγουδίστριας και την προέτρεψε να πάει στο talent show. Εκείνη δέχθηκε, αλλά πήγε με φόβο στην εκπομπή. Τους το είπε μάλιστα και ο λόγος που φοβόταν ήταν ότι συγγενείς της την απείλησαν ότι θα την σκοτώσουν έτσι και εμφανιστεί στην εκπομπή.

Δυστυχώς, οι φόβοι της βγήκαν αληθινοί και χθες κάποιος την πυροβόλησε στο κεφάλι. Η αστυνομία συνέλαβε 3 άτομα, εκ των οποίων ο ένας είναι ο πρώην φίλος της. “Ήμουν αντίθετος στην συμμετοχή της στην εκπομπή, αλλά δεν την πυροβόλησα εγώ. Την αγαπάω”, ήταν τα λόγια του στην αστυνομία.

Όποιος κι αν είναι ο δράστης της μεσαιωνικής, απολίτιστης, απάνθρωπης επίθεσης (γιατί κανένας πολιτισμένος άνθρωπος δεν πυροβολεί κάποιον επειδή τραγούδησε στην τηλεόραση), οι δολοφονίες γυναικών στην Τουρκία είναι μάστιγα. Πέρσι, σκοτώθηκαν συνολικά 294 γυναίκες και για φέτος ο αριθμός είναι 91 μέχρι στιγμής. Μακάρι η Multu ν’ αντέξει και να μην ανέβει στις 92 ο θλιβερός αριθμός.

 

Leave a Reply