Αποφθέγματα

Οι νόμοι είναι σαν τους ιστούς της αράχνης* γιατί, όπως σ’ εκείνους, εάν πέσει μύγα ή κουνούπι δεν ξεφεύγει, σφήκα, όμως, ή μέλισσα τους σκίζει και πετάει μακριά* έτσι συμβαίνει και με τους νόμους, εάν πέσει φτωχός τον κρατάνε, πλούσιος, όμως, ή δυνατός στο λόγο τους σκίζει και φεύγει μακριά

— Ζάλευκος

Σκίτσο της Ημέρας

Σκίτσο της Ημέρας

Φωτογραφία της Ημέρας

Φωτογραφία της Ημέρας
Τα 147 Δελφικά Παραγγέλματα

Η χειρότερη μέρα στην ζωή ενός άνδρα

>>>/ IL CAGLIARI VA IN SERIE B, BERARDI-TRIPLETTA INCUBO DEL MILANΈνας 45χρονος είχε πάει την προηγούμενη Κυριακή σ’ ένα μπαρ της μικρής πόλης Vigevano στην Ιταλία να δει την αγαπημένη του Μίλαν κόντρα στην Σασουόλο. Μόλις η δεύτερη πέτυχε το 3ο γκολ στο 75ο λεπτό, εκείνος δεν άντεξε να βλέπει άλλο τον διασυρμό της Μίλαν από την άσημη Σασουόλο και έφυγε για το σπίτι.

Έφτασε νωρίτερα από το προγραμματισμένο κι όταν μπήκε σπίτι, άκουσε κάτι περίεργους θορύβους στην κρεβατοκάμαρα. Δεν ήταν αυτό που νόμιζε, ήταν αυτό που έβλεπε. Την 40χρονη γυναίκα του μ’ έναν 42χρονο. Η Μίλαν έτρωγε 3 από την Σασουόλο, η γυναίκα του τον κεράτωνε, τι χειρότερο να του συμβεί μέσα σε μία ημέρα;

Αναμενόμενο που ο θερμοστάτης του χτύπησε κόκκινο και άρχισε να κοπανάει γυναίκα και ερωμένο. Οι φωνές και τα μπαμ-μπουμ ακούστηκαν σε όλη την γειτονιά και σε λίγο κατέφτασαν περιπολικά και ασθενοφόρο. Το πρώτο να ηρεμήσει τα αίματα, το δεύτερο να τα σκουπίσει.

Μετά το επεισόδιο και την χειρότερη μέρα της ζωής του, ο 45χρονος πήγε στο ασφαλέστερο καταφύγιο. Το πατρικό του σπίτι για να ξαναβρεί την ηρεμία του και τον εαυτό του.

Leave a Reply