Αποφθέγματα

Σας διδάσκω τον υπεράνθρωπο. Ο άνθρωπος είναι κάτι που πρέπει να ξεπεραστεί

— Νίτσε

Σκίτσο της Ημέρας

Σκίτσο της Ημέρας

Φωτογραφία της Ημέρας

Φωτογραφία της Ημέρας
Τα 147 Δελφικά Παραγγέλματα

Της… χειρωνακτικής εργασίας βουλευτές στην Βραζιλία

rodriguezΑν κάτι χαρακτηρίζει τους απανταχού πολιτικούς είναι η… ροπή προς την θεωρία. Τους αρέσει να κινούνται σε θεωρητικά πεδία, αλλά με χειροπιαστά πράγματα δεν καταδέχονται να καταπιαστούν.

Ο Joao Rodrigues, όμως, έρχεται ν’ αλλάξει αυτό το στερεότυπο. Ο βουλευτής του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Βραζιλίας απέδειξε, μέσα στο ίδιο το Κοινοβούλιο της χώρας μάλιστα, ότι και οι βουλευτές κάποιες φορές μπορούν να ρέπουν προς την… χειρωνακτική εργασία. Η πειθώ του, μάλιστα, ήταν τόσο ισχυρή που έσπευσαν στο πλάι του και άλλοι βουλευτές ανεξαρτήτου κόμματος ή χώρου.

Και για να μην μιλάμε κι εμείς  σαν πολιτικοί με γενικόλογα, ας πάμε στην είδηση. Ο Joao Rodrigues “πιάστηκε” μέσα στην Βουλή της Βραζιλίας να βλέπει πορνό και γρήγορα μαζεύτηκαν γύρω του και άλλοι βουλευτές να… πάρουν μάτι. Γιατί το πορνό ενώνει κάθε χώρο και ιδεολογία! Ο ίδιος θέλησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι του έστειλαν το βίντεο μέσω WhatsApp και δεν ήξερε τι είναι όταν το άνοιγε. Δεν χρειάζεται, όμως, ν’ απολογείται. Τουλάχιστον στους άνδρες. Αν από την μία έχεις πολυνομοσχέδια και μεταρρυθμίσεις και από την άλλη Jenna Jameson και Lisa Ann, ε, η επιλογή είναι ευκολάκι…

Leave a Reply