Αποφθέγματα

Διδάξτε! Μάθετε!

— Βίκτορ Ουγκώ

Σκίτσο της Ημέρας

Σκίτσο της Ημέρας

Φωτογραφία της Ημέρας

Φωτογραφία της Ημέρας
Τα 147 Δελφικά Παραγγέλματα

Εξωγήινοι και εξωγήινοι

Πιθανότητα ύπαρξης εξωγήινης ζωής ανακοίνωσαν αστρονόμοι από το Σαν Ντιέγκο. Αν επιβεβαιωθεί τότε θα αποτελεί άλλη μία από τις…ανακαλύψεις για ζωή σε άλλο πλανήτη. Ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν ότι η έρευνά τους θα είχε καλύτερα αποτελέσματα αν είχε ως βάση την Ελλάδα.

Στη χώρα μας οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας και καταφέρνουν όχι μόνο να επιβιώνουν, αλλά παράλληλα απομυζούν, τόσο το ίδιο τους το είδος, όσο και αυτούς που μπόρεσαν να μεταλλαχθούν ή δεν συντάχθηκαν ποτέ μαζί τους.

Αντώνης Σαμαράς: «Ανακτήσαμε ένα μέρος της αξιοπιστίας μας. Πρόκειται για το τελευταίο τέτοιο πακέτο περικοπών. Περίπου σε 2 χρόνια η Ελλάδα θα είναι πολύ διαφορετικά. Θα χτυπηθεί ανελέητα και η φοροδιαφυγή και η γραφειοκρατία που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη. Αυτή είναι η πεμπτουσία της στρατηγικής μας», ήταν τα περήφανα λόγια του αρχηγού εξωγήινου.

Αλήθεια κύριε Πρωθυπουργέ μπορείτε να μας πείτε που στηρίζεται τη συγκεκριμένη ρητορική σας; Σε μία χώρα που βιάζεται καθημερινά από εσάς και τους περίφημους εταίρους, μία χώρα που για κάθε ένα βήμα μπρος κάνει και πέντε πίσω εσείς διαλαλείτε ότι σε 2 χρόνια θα ζούμε διαφορετικά. Όχι τίποτα άλλο, μιλάτε και για πεμπτουσία στρατηγικής. Λέξη άγνωστη για κάποιον που απλά παίρνει εντολές (ή μήπως έχουμε άδικο).

Από τους άλλους δύο εξωγήινους ο ένας ανακάλυψε ότι στον πλανήτη Ελλάδα τα προβλήματα στο χώρο της υγείας είναι πολλά. Χρειάστηκε να επισκεφθεί το αρμόδιο Υπουργείο για να πειστεί.

Οι χιλιάδες ασφαλισμένοι που μένουν χωρίς φάρμακα, οι καρκινοπαθείς που παλεύουν για να συνεχίσουν την θεραπεία τους, η απουσία ακόμα και του βασικού φαρμακευτικού υλικού δεν είχαν φθάσει στ’ αυτιά του. Μόνο επίσημα χείλη μπορούσαν να τον πείσουν για τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Ο τρίτος και πιο αστείος εξωγήινος αφού πρώτα αρνείται προσχηματικά στη συνέχεια σκύβει το κεφάλι και γνέφει καταφατικά με τις κεραίες του. Φαίνεται μάλιστα ότι κάνει προσπάθεια να χάσει και άλλους υποστηρικτές, αφού η δήλωσή του εκπροσώπου του κόμματός του: «Νομίζω ότι πρέπει να δούμε και τα θέματα που σχετίζονται και με την εκκλησιαστική περιουσία και με τα μισθολογικά των κληρικών», μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει.

Υ.Γ: Το διάβασα στο twitter και πραγματικά αντικατοπτρίζει την εικόνα της χώρας. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να συγκρατήσω το όνομα αυτού που το έγραψε.

“Μισθοί Ρουμανίας, δουλειές Βουλγαρίας, συμπεριφορά Αλβανίας, υγεία Μαρόκου & τιμές Μονακό. Κατα τα άλλα Ελλάδα περήφανο μέλος της €Ζώνης”.

Leave a Reply