Αποφθέγματα

Μόνη η δικαιοσύνη σώζει τα έθνη, μόνη η δικαιοσύνη τα κάμνει σεβαστά, διότι μόνη πολυπλασιάζει την δύναμιν της πολιτείας, συσφίγγουσα τα μέλη της όλα με τον ιερόν δεσμόν της ισονομίας

— Αδαμάντιος Κοραής

Σκίτσο της Ημέρας

Σκίτσο της Ημέρας

Φωτογραφία της Ημέρας

Φωτογραφία της Ημέρας
Τα 147 Δελφικά Παραγγέλματα

Σιβηρία, αυτή η όμορφη

Γνωστή στον περισσότερο κόσμο για το βαρύ χειμώνα της και τις πολικές θερμοκρασίες η Σιβηρία μοιάζει τόπος απρόσιτος για πολλούς. Το καλοκαίρι όμως αλλάζει πρόσωπο και μεταμορφώνεται σε ένα μέρος φιλόξενο.

Φωτογράφος που ζει στο Κράσνογιαρσκ (3η μεγαλύτερη πόλη της Σιβηρίας) απαθανάτισε ξέγνοιαστες στιγμές των ανθρώπων, πριν έρθει ο χειμώνας και τους αναγκάσει να κλειστούν πάλι στα σπίτια τους.

Aν θέλετε να δείτε πλήρες το φωτογραφικό υλικό μπορείτε να μεταβείτε στο συγκεκριμένο link: http://www.theatlantic.com/infocus/

 

 

Φορτηγά κινούνται στον αυτοκινητόδρομο που ενώνει την περιοχή του Κράσνογιαρσκ με την Μονγκολία

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακόμα και στην Σιβηρία οι αρκούδες χρειάζεται να δροσιστούν για να αντιμετωπίσουν τη ζέστη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο ποταμός Γενισέι σε απόλυτη ηρεμία, λίγο πριν έρθει ο χειμώνας και θυμίσει παγοδρόμιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Θεριζοαλωνιστικές μηχανές δουλεύουν πυρετωδώς στο Σβετλολόμποβο. Ο χειμώνας πλησιάζει και το στάρι πρέπει να συγκεντρωθεί.

 

 

 

 

 

 

 

 

Νεαρός απολαμβάνει το μπάνιο του στον ποταμό Γενισέι

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μία νεαρή και αρκετά όμορφη Ρωσίδα καταβρέχει τα διερχόμενα αυτοκίνητα στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας για την ετήσια έκθεση αυτοκινήτου του Κράσνογιαρσκ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το τουριστικό φεστιβάλ Μάνσκι συγκεντρώνει κάθε χρόνο αρκετό κόσμο. Οι δραστηριότητες πολλές, αλλά αυτή που ξεχωρίζει είναι το ράφτινγκ στον ποταμό Μάνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ομαδικό ράφτινγκ στον ποταμό Γενισέι.

Leave a Reply