Αποφθέγματα

Δεν αρκεί εις κοινοβουλευτικόν κράτος κυβέρνησις στηριζομένη επί της δεδηλωμένης πλειοψηφίας της Βουλής. Χρήζει το κράτος και Βουλής, στηριζομένης επί της δεδηλωμένης εμπιστοσύνης του λαού

— Χαρίλαος Τρικούπης

Σκίτσο της Ημέρας

Σκίτσο της Ημέρας

Φωτογραφία της Ημέρας

Φωτογραφία της Ημέρας
Τα 147 Δελφικά Παραγγέλματα

Ο ρεζίλης της Αργεντινής

lorenzinoΜάθαμε και τον Ερνάν Λορεντσίνο, τον Υπουργό Οικονομικών της Αργεντινής. Και δεν τον μάθαμε μόνο εμείς, όλος ο κόσμος συζητάει γι’ αυτόν. Έγινε θέμα στους Financial Times, αντικείμενο αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στην Αργεντινή, θέμα σχολιασμού στο twitter, προστέθηκε στο βιογραφικό του στη wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Hern%C3%A1n_Lorenzino) και πάει λέγοντας. Κι όλα αυτά για μία συνέντευξη που έδωσε στην Ελένη Βαρβιτσιώτη για λογαριασμό της εκπομπής “Φάκελοι” με θέμα την οικονομική κατάσταση στην Αργεντινή. Ο Λορεντσίνο βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε πόσο είναι ο πληθωρισμός αυτή τη στιγμή στην Αργεντινή. Ο Λορεντσίνο δαγκώθηκε, σάστισε, τα μάσησε, έδωσε μία ασαφή απάντηση. Η κ. Βαρβιτσιώτη συνέχισε τις δύσκολες ερωτήσεις για τον Λορεντσίνο κι αυτός δεν άντεξε. Ζήτησε την άδεια να φύγει, αλλά τα μικρόφωνα ήταν ακόμη ανοιχτά και ακούγεται να λέει “θέλω να φύγω”, “θέλω να φύγω”.

Δείτε εδώ το επίμαχο βίντεο που κάνει θραύση σε Αργεντινή, Ελλάδα, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο με τον Λορεντσίνο να σηκώνεται και να φεύγει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Leave a Reply