Αποφθέγματα

Πολυνοϊην ου πολυμαθίην ασκέειν χρη
(Η πολλή σκέψη είναι προτιμότερη από την πολυμάθεια)

— Δημόκριτος

Σκίτσο της Ημέρας

Σκίτσο της Ημέρας

Φωτογραφία της Ημέρας

Φωτογραφία της Ημέρας
Τα 147 Δελφικά Παραγγέλματα

Χειρότερα κι από χαρακίρι…

chinse-cut-his-penisΟ When Yang Hu είναι ένας 26χρονος Κινέζος που μετακόμισε στην πόλη Jiaxing που βρίσκεται στην ανατολική Κίνα. Δούλευε σαν… Κινέζος και δεν είχε καθόλου προσωπική ζωή. Κι αφού δεν είχε προσωπική ζωή, δεν είχε και κοπέλα. Κι αφού δεν είχε κοπέλα, δεν είχε και…

Πολλές ώρες δουλειάς, ελάχιστη προσωπική ζωή, καθόλου σεξ, ε, δεν ήθελε και πολύ να πέσει σε κατάθλιψη. Ένα βράδυ που γύρισε από το εργοστάσιο ρούχων που δουλεύει, του τη “βάρεσε” και τον έκοψε (έλα που δεν καταλάβατε τι). Πίστεψε ότι χωρίς τον μικρό When Yang Hu δε θα σκεφτόταν, πλέον, τις γυναίκες και το σεξ, αλλά γρήγορα κατάλαβε το έγκλημα που έκανε και το μετάνιωσε. Καβάλησε το ποδήλατο και πήγε στο νοσοκομείο να του το ράψουν. Είτε από αμέλεια, όμως, είτε λόγω βιασύνης ξέχασε τον μικρό When Yang Hu σπίτι. Οι γιατροί του είπανε να πάει γρήγορα να τον πάρει μπας και τον σώσουνε. Αυτός έτρεξε όσο πιο γρήγορα μπορούσε, αλλά είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ο μικρός When Yang Hu είχε μείνει πολλή ώρα χωρίς να αιματώνεται και οι γιατροί δεν μπορούσαν να τον ράψουν.

Δεν ξέρουμε πόσο, αλλά ευχόμαστε η επιστήμη να έχει προχωρήσει πολύ σε τέτοια θέματα και να βρεθεί μία λύση για τον When Yang Hu. Με τη φήμη που ακολουθεί Κινέζους, Γιαπωνέζους σε αυτά τα θέματα, μία μεταμόσχευση έγχρωμου… προϊόντος θα έκανε τον When Yang Hu τον πιο περιζήτητο εργένη και… αντίο κατάθλιψη.

Leave a Reply